Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2016.

  Univerzitet u Beogradu organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata 5. i 6. oktobra 2016.godine.

   

   

  stipendija

  Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset programa stipendiranja tokom jednog dana, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere.

  Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege. Posetioci sajma će ovog oktobra saznati više o različitim mogućnostima za nastavak studija i usavršavanje tokom studija u našoj zemlji i inostranstvu, i to iz prve ruke, od predstavnika institucija koje dodeljuju stipendije, i dobiti odgovore na pitanja u vezi sa  uslovima, načinom prijave i rokovima za konkurisanje.

  Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena od polovine septembra,  priključite se organizaciji Sajma stipendija na Univerzitetu u Beogradu 5. i 6.oktobra.

  Cilj ove jedinstvene manifestacije je da okupi što veći broj domaćih i stranih institucija koje dodeljuju stipendije i pružaju druge oblike finansijske podrške studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu, kao i sve zainteresovane koji žele da se informišu o aktuelnim programima. 

  Volonterski rad podrazumeva angažovanje u periodu od 21. septembra do 7. oktobra na sledećim aktivnostima:

  ·        Pripremanje najava i drugog materijala, saradnja sa medijima i fakultetima

  ·        E-marketing događaja, uređenje prostora

  ·        Logistička i organizaciona podrška tokom samog događaja

  ·        Hostovanje stipenditora tokom samog događaja

  Pridružite nam se i unapredite svoje organizacione i komunikacione veštine, steknite praktična znanja i timski duh, upoznajte nove ljude!

  Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prijavu možete popuniti ovde.

  Svi izabrani kandidati će proći obuku u okviru koje će se detaljnije upoznati sa organizacijom sajma i svojim zaduženjima.

  Rok za prijavu je 15. septembar 2016.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here