Konkursna prijava za PR tim | ESN BelUPgrade

  Da li se bavite grafičkim dizajnom, fotografijom ili ste IT koji se bavi uređivanjem sajtova, i voleli biste nove izazove u toj oblasti?
  Da li vam je važno da taj izazov uvek bude nešto drugačije, da imate potpunu slobodu u radu i prilike za usavršavanje?

  Ako je odgovor da, PR tim ESN BelUPgrade-a je pravo mesto za vas!

  Otvoren je konkurs za sledeće pozicije:
  – dizajner
  – fotograf
  – IT

  Konkursna prijava

  Radićete u internacionalnom okruženju uz mogućnost da isprobate sve svoje ideje, ali i naučite mnogo više od onog što ste planirali, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih.

  Event, SocialErasmus i Buddy tim naše sekcije konstantno rade na organizovanju najrazličitijih događaja, putovanja i radionica, u saradnji sa srpskim i stranim studentima, brojnim trenerima, Univerzitetima ali i drugim studentskim organizacijama, a uspeh svake od akcija leži u zapaženoj promociji.

  Za prijem na poziciju dizajnera je poželjno osnovno poznavanje programa grafičke obrade i kreativnost, dok je za poziciju fotografa neophodno posedovati fotoaparat i želju da fotografijama prenesete posebnost atmosfere koja vlada na našim događajima. Ukoliko ste pak zainteresovani da postanete naš novi IT, potrebno je osnovno iskustvo u uređivanju sajtova.

  Osim na lokalnom nivou, vaš rad može biti inspiracija članovima preko 500 ESN sekcija iz cele Evrope, a ukoliko poželite, možete se priključiti i nekom od internacionalnih timova i slikati i dizajnirati za događaje bilo gde u Evropi.

  Neka vaša ESN avantura počne!

  Prijave su otvorene od 04. do 10. aprila u 23.59h, a intervjui će se održati 12. aprila. Vreme i mesto održavanja intervjua biće saopšteni po zatvaranju prijava, putem e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.

  Više informacija kao i samu prijavu možete videti: OVDE

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here