KONSEK 2016: Poligon za snažne ideje na Zlatiboru

Četvrtu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije „KONSEK 2016: Snagaideja, koji organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće od 31. marta do 04. aprila na Zlatiboru studente i predavače iz poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o privredi u Srbiji i regionu.

 KONSEK 2016

Kao i prethodnih godina, suština KONSEK-a je ista – okupiti preko 400 studenata ekonomije iz zemlje i regiona na jednom mestu i tokom pet dana sa predavačima otvoriti određen problem, polemisati o zadatim temama i davati konkretne sugestije na predavanjima, panelima i radionicama

„Naziv ovogodišnjeg kongresa „Snaga ideja“ izabran je jer želimo da ukažemo mladima na sve mogućnosti koje su im na raspolaganju, kako bismo ih podstakli da ne odustaju od svojih zamisli i ideja, i na pravi način im pomogli u ostvarivanju istih. Napredak u društvu može se desiti onda kada se mladi pokrenu i preuzmu inicijativu.“, poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Brojni eminentni predavači i panelisti uzeli su učešće na ovogodišnjem KONSEK-u. Neki od njih su Tanja Tatomirović, PR menadžer kompanije „Microsoft“, Vladimir Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, kao i Miodrag Zec, redovni profesor Filozofskog fakulteta.

KONSEK je prepoznat i podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta kao i Univerziteta u Beogradu.Značaj i veličinu KONSEK-a prepoznalisu Microsoft,Delhaize, Beogradska berza i mnoge druge kompanije.

Interesovanje za KONSEK je svake godine veliko, a koliko studenata se interesuje za ovaj kongres najbolje govori činjenica da su ove godine sva raspoloživa mesta rezervisana za manje od tri minuta.Više informacija o samom događaju možete potražiti na zvaničnoj fejsbuk stranicikongresa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here