KOPAONIK Nova godina 2016

KOPAONIK Nova godina 2016, 4 dana, 3 noći

OVO JE STARA PONUDA

POČELE SU PRIJAVE ZA DOČEK NOVE GODINE

NOVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

KOPAONIK Nova godina 2016

Provedite Novu godinu na „krovu Srbije“, kako još nazivaju Kopaonik, najveći je planinski masiv u Srbiji i broj jedan zimsku turistička destinaciju.

U svom najvišem delu Kopaonik je nalik na kuću ravnog krova te se taj deo naziva Ravni Kopaonik.Na prostoru Ravnog Kopaonka na nadmorskoj visini od oko 1780 m smestilo se samo središte njegovog turističkog centra. Najveći smeštajni kapaciteti, među kojima su brojni hotela, apartmani, vile, odmarališta, planinarski domovi, nalaze se u tom delu Kopaonika i pogodni su, kako za plitak džep, tako i za one koji žele komfor 5 zvezdica. Tu su i prateći sadržaji, sportski tereni, bazeni, teretane, bioskop, radnje, brojni restorani, kao i klubovi. Kopaonik je planina zabave na snegu, ali takođe i provoda za one, kojima sport nije prioritet. Na Kopaoniku neki posećuju noćne ski staze, a neki ispijaju piće u toplim lokalima.

Na Ravnom Kopaoniku smešteno je i skijalište sa preko 55 km alpskih staza i 18 km nordijskih. Kopaonik ima skijaške staze pogodne i za početnike i za iskusne skijaše.

Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh, na visini od 2017 m. Poslednja želja najvećeg srpskog prirodnjaka, Josifa Pančića, bila je da mu grob bude na ovoj planini.

PROGRAM:

30.12.2015-02.01.2016. Polazak iz Beograda u prepodnevnim satima. Vožnja preko Raške do Kopaonika. Smeštaj. Noćenje.

31.12.2015-02.01.2016 Boravak na Kopaoniku, skijanje, sankanje i druge aktivnosti na snegu.

02.01.2015. Odjava iz smeštaja i polazak za Beograd.

U cenu uračunato:

– 3 noćenja u 1/5, 1/7 i 1/12 apartmanima

– autobuski prevoz Beograd – Kopaonik – Beograd

– troškovi organizacije

U cenu nije uračunato:

– redovna godišnja članarina SZM 400 rsd

– idividualni troškovi putnika

* U slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 15 e

PRIJAVE: (Online rezervacije su na kraju svake ponude)

Krajnji rok za prijavljivanje je 7 dana pred polazak na putovanje ili do raspoloživosti mesta.  Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 7 dana pred putovanje.

SMEŠTAJ

Vila „Đurovic“ se nalazi na Kopaoniku u vikend naselju, mestu Treska na 1641m nadmorske visine, odmah ispod Pančićevog vrha. Vila raspolaže sa tri apartmana 1/5, 1/7 i 1/12 kreveta. Svi apartmani su kompletno opremljeni i pružaju savršen komfor za Vaš prijatan boravak: grejanje na struju, Total TV, internet konekcija, Ispred vile obezbedjen parking za 5 vozila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here