GUČEVO Nova godina 2016.

GUČEVO Nova godina – 4 dana, tri noći

OVO JE STARA PONUDA

POČELE SU PRIJAVE ZA DOČEK NOVE GODINE

NOVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Nova godina 1

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od „blagodeti“ urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju. Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks „Vidikovac“.

Naziv „Vidikovac“ potiče iz razloga što se na samo 80 metara od kompleksa nalazi vidikovac sa koga se pruža najlepši pogled na reku Drinu i Republiku Srpsku. Od Loznice kompleks je udaljen 10 km, Beograda 145 km , Novog Sada 135km, Šabca 55 km, Valjeva 81 km, od Sarajeva 161 km. U blizini se nalazi veliki broj kulturno istorijskih spomenika: Tršić 14 km, manastir Tronoša 20 km, Soko grad 70 km, Crkva brvnara u dobrom potoku 25 km, spomen kompleks na Tekerišu 20 km, manastir Čokešina 18 km, manastir Petkovica 45 km, manastir Kaona 90 km, manastir Tavna 30 km i mngi drugi.U sklopu kompleksa nalazi se istoimeno Dečije odmaralište I etno selo „Gučevski vajati“ sa istoimenim restoranom I starim vajatima za prenoćište.

PROGRAM:

30.12.2015. Polazak iz Beograda u dogovoreno vreme.

30.12., 31.12. i 01.01. boravak na Gučevu uz šetnje i fakultativne izlete do Tršića, spomenika, Banje Koviljače, Tronoše…).

02.01.2016. Odjava iz smeštaja i slobodno vreme do polaska u  popodnevnim satima.

U cenu uračunato:

– tri noćenja u odmaralištu Vidikovac na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7 sobama

– prevoz na relaciji Beograd – Gučevo – Beograd

– troškove organizacije

Ucenu nije uračunato:

– obavezna godišnja članarina SZM 400 rsd

– fakultativi izleti i individualni troškovi putnika

* U slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 1000 rsd

PRIJAVE: 

Krajnji rok za prijavljivanje je 7 dana pred polazak na putovanje ili do raspoloživosti mesta.  Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 7 dana pred putovanje.

Smeštaj

Odmaralište „VIDIKOVAC“ raspolaže sa 16 soba, 2 duplexa, kapaciteta cca 90 ležaja. Sve sobe poseduju nov nameštaj, laminat, TWC, SATTV. Sobe su raspoređene u prizemlju, I spratu i II spratu koji je izgrađen u februaru 2010.godine(sobe na ovom spratu raspolažu klima uređajima). U sklopu odmarališta je i klimatizovan restoran sa 100 sedećih mesta (povezan toplom vezom sa objektom), banket sala(učionica) sa 25 sedećih mesta, deo za pranje veša,otvorena bašta, zatvorena diskoteka(sa pratećom opremom) povezana toplom vezom sa objektom, park za decu sa klaclakicam i ljulaškama, otvoreni sportski tereni za male sportive. U okviru parka je i mini zoo vrt sa zečevima, paunima, golubovima. Ceo kompleks svojom funkcionalnošću i opremljenošću pruža mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i, dok je ovde, prepusti se odmoru, opuštanju i uživanju.Za goste hotela obezbeđen je besplatan bežični internet i korišćenje računara.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here