Kraj sezone velikih promena i premijera pozorišta “Boško Buha”

  Stigao je jun i dočekali smo još jedan kraj pozorište sezone u Srbiji. 

  U utorak, 23. juna, Pozorište Boško Buha završilo je svoju sezonu izvođenjem predstave „Majstori, majstori“ Gorana Markovića u režiji Milana Karadžića u UK Vuk Karadžić. 

  Podelili smo pregršt karata ovog proleća za predstave u Buhi i nadamo se da ćemo biti u istom timu i sledeće sezone!

  Posle uspešne sezone u kojoj se u “Buhi”, pored započete rekonstrukcije, moglo videti čak pet premijera, ali i nekoliko gostovanja na festivalima u zemlji i regionu, odha se krenulo u pripreme za narednu koja kreće od jeseni.

  Za početak sledeće sezone u pripremi su dve premijere – „Čarobnjak iz Oza“ koga je po motivima romana F.L. Bauma napisala Milena Depolo, u režiji Snežane Trišić, i „Kralj komedije“ po filmu Martina Skorsezea u režiji Ane Tomović.

  Iz pozorišta “Boško Buha” se zahvaljuju još jednom svim saradnicima i kolegama iz drugih pozorišta koji su im, tokom vanredne situacije, pružili gostoprimstvo, ali isto i svima nama koji smo posećivali jedno od najstarijih beogradskih pozorišta.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here