Kratkoročni grupni EVS – Hrvatska

Volonterski centar Vojvodine poziva sve mlade od 18 do 30 godina, koji žele da provedu kraći period u inostranstvu volontirajući, da učestvuju na ovom fantastičnom projektu u Hrvatskoj!

U pitanju je kratkoročni grupni EVS, u trajanju od dve nedelje, sa početkom od 18. jula 2018. godine. Želiš da doživiš aktivno leto u prelepom planinskom predelu Like, stvarajući nova iskustva i veštine i družeći se sa vršnjacima iz regiona? Ovo je prava prilika za tebe!

Iz Srbije tražimo četiri volontera, koji bi svoj volonterski period u Hrvarskoj proveli sa drugim volonterima iz Bosne i Hercegovine, Slovačke i Bugarske. Neka od dnevnih zaduženja volontera će biti: pomoć u pripremi i realizaciji letnjeg festivala u Tomingaju, uređenje i održavanje sredine, postavljanje štandova, promocija festivala, pomoć u vođenju radionica sa decom i drugih aktivnosti festivala…

Učešće u ovom kratkoročnom EVS projektu je potpuno besplatno, a sve uslove učešća i više o samom projektu možete ponaći na sajtu Volonterskog centra Vojvodine (http://volontiraj.rs/2018/06/dragons-quest-grupni-kratkorocni-evs-u-hrvatskoj).

Svoje prijave (u vidu CV-ja i motivacionog pisma) možete poslati na [email protected]. Poziv je otvoren do srede, 13. juna.

Srećno! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here