Kratkoročni grupni volonterski projekat u Španiji

Hola! Još jedna prilika za sve mlade od 18 do 30 godina, koji žele da provedu kraći period u inostranstvu volontirajući stiže nam iz Španije!

U pitanju je kratkoročni grupni volonterski projekat (bivši EVS), u trajanju od dva meseca, tačnije od 4. avgusta do 29. septembra 2018. godine. Želiš da doživiš aktivno leto u San Fernandu, gradu na obali na samom jugu Španije, stvarajući nova iskustva i veštine i družeći se sa vršnjacima iz raznih delova Evrope? Ovo je prava prilika za tebe!

Iz Srbije tražimo tri volontera, koji bi svoj volonterski period u Španiji proveli sa drugim volonterima iz ove prelepe zemlje, ali i Portugala, Ukrajine, Turske, Poljske i Italije. Tema ovog projekta su edukacija i  zaštita životne sredine, a neka od zaduženja volontera biće: učešće u edukativnim i praktičnim radionicama, obnova i održavanje zelenih površina i lokalnih retkih biljaka, kao i rad na očuvanju vodenih kanala u San Fernandu.

Učešće u ovom kratkoročnom volonterskom projektu je potpuno besplatno, a sve uslove učešća i više o samom projektu možete ponaći na sajtu Volonterskog centra Vojvodine.

Zbog prirode projekta, troškovi vize za ovaj projekat nisu pokriveni što znači da te molimo da pre prijave proveriš da li imaš dozvolu boravka u Šengen zoni u dužini od 60 dana.

Svoju prijavu (u vidu CV-ja i motivacionog pisma) možeš nam poslati na [email protected].

Prijave primamo do ponedeljka, 2. jula.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here