Kreiraj svoje prilike!

Lokalna kancelarija organizacije AIESEC na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, organizuje Career Days, najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova.
Sajam će biti održan 15.i 16. marta u hotelu „Crowne Plaza“ na Novom Beogradu.

cd

Mnogo studenata i diplomaca danas nema priliku da pronađe praksu ili posao. Career Days omogućava upravo mladim profesionalcima da učine prvi korak u izgradnji svoje karijere.
Kroz neformalne razgovore sa predstavnicima ključnih aktera u poslovnom svetu i upoznavanjem sa njihovim poslovanjem, svaki od posetioca će imati priliku da se informiše o potencijalnim praksama i poslovima koji odgovaraju njegovom specijalizovanom znanju.

Još jedna od mogućnosti koju ovaj projekat nudi jeste ostavljanje CV-a čime se povećava mogućnost mladih da budu kontaktirani kako bi započeli svoje profesionalno iskustvo u nekoj od kompanija.

Career Days približava poslovni svet mladima i omogućava im da samopouzdano zakorače u njega.Prisustvo predstavnika velikih kompanija koje su značajni akteri u korporativnom svetu pokazuje njihovu nameru da podrže razvoj mladih i pruže im priliku da upravo u njihovom poslovnom okruženju dalje napreduju.

Pored samog sajamskog dela, “Career days” uključuje i Career Workshops koje će biti održane 02. i 03. marta u salama opštine Vračar. Radionice su namenjene studentima prve i druge godine koji žele da saznaju nešto više o načinima unapređenja ličnog i profesionalnog razvoja. Cilj radionica jeste da pruži priliku mladima da saznaju kako da se lakše organizuju i efikasnije iskoriste svoje vreme, kako da preuzmu inicijativu i uspešno završe studije kao i da stečeno znanje praktično primene u svojoj budućoj karijeri.

Ukoliko želite da saznate nešto više posetite http://careerdays.rs/ https://www.facebook.com/CareerDays.AIESEC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here