KST – Legendarni 44. maskembal

  Datum Isteka: 24/11/2017

  Legendarni 44.maskenbal Kluba studenata tehnike održaće se u subotu 23. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Kroz svetlo i tamu, koja je pobedila na konkursu sa preko hiljadu pristiglih predloga.

  Kao i svake godine, maskenbal će se održati na preko 10 stejdževa, a izvošači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacije karata održaće se u petak od 20h preko sajta kluba, a potrebno je imati samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10-17h, kao i od srede do subote posle 23h. Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, preko polovine kontigenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

  Kao i svake godine, i sam plakat će kreirati zajednica. Otvoren je konkurs za temu plakata, a predlog plakata (informacije na samom plakatu možete koristiti sa bilo kog starog) poslati na [email protected] u jpg ili png formatu do 20. novembra. Format je – dve boje i 68x86cm, a najbolji predlozi dobijaju karte za maskenbal.

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica tima za društvene mreže. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here