KST – Legendarni 44. maskembal

Legendarni 44.maskenbal Kluba studenata tehnike održaće se u subotu 23. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Kroz svetlo i tamu, koja je pobedila na konkursu sa preko hiljadu pristiglih predloga.

Kao i svake godine, maskenbal će se održati na preko 10 stejdževa, a izvošači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacije karata održaće se u petak od 20h preko sajta kluba, a potrebno je imati samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10-17h, kao i od srede do subote posle 23h. Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, preko polovine kontigenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

Kao i svake godine, i sam plakat će kreirati zajednica. Otvoren je konkurs za temu plakata, a predlog plakata (informacije na samom plakatu možete koristiti sa bilo kog starog) poslati na [email protected] u jpg ili png formatu do 20. novembra. Format je – dve boje i 68x86cm, a najbolji predlozi dobijaju karte za maskenbal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here