„Kulturno i medijsko stanje u državi: Treba li mladi da ostanu u Srbiji? „

Obrati pažnju, aktiviraj se!

Želiš da ostaneš u Srbiji nakon završenog fakulteta ali misliš da je pametnije da odeš? Razmišljaš da odeš ali  i dalje tražiš razlog da ostaneš? Da li je zivot stvarno negde drugo bolji, a inostranstvo jedino rešenje? Aktivan student pruža odgovore na ova i na još puno pitanja koja te muče.

FON-ov centar za razvoj karijere po prvi put organizuje projekat Aktivan student koji se bavi najaktuelnijim  temama iz oblasti društva i kulture. Ove godine, tema će biti „Kulturno i medijsko stanje u državi: Treba li mladi da ostanu u Srbiji? „. Cilj projekta je da studenti i ostali zainteresovani čuju različite stavove i mišljenja u vezi sa problemom odliva mozgova.

Aktivan student

Projekat je osmišljen u vidu održavanja tribina tokom jednog dana, a pokrovitelj je  Opština Stari grad u čijim prostorijama će se održati projekat. U subotu, 17. decembra, posetioci će biti u prilici  da prisustvuju dvema tribinama i slušaju mnogobrojne ličnosti iz javnog života. Prva tribina, koja će se baviti medijima ugostiće Borisa Malagurskog, Stanka Crnobrnju, Stevana Dojčinovića i Milomira Marića. Sa druge strane, na tribini posvećenoj kulturi učestvovaće Vojkan Arsić, Sergej Trifunović i Aleksandar Timofejev.

Pozivamo sve one koji se nalaze na raskrsnici između inostranstva i domovine, one koji planiraju budućnost unapred i one koji žele da budu u toku sa aktuelnim temama da dođu 17. decembra i iskoriste priliku da učestvuju u jedinstvenom projektu. Prijave su otvorene od subote, 10. decembra do četvrtka, 15. decembra. Za više informacija o samom projektu kao i o prijavama posetite zvanični sajt FON-ovog centra za razvoj karijere kao i zvaničnu Facebook stranicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here