Kursevi za Dž, odmah i željenim tempom

Danas bih želela da vam otkrijem par kurseva prestižnih univerziteta širom sveta koje možete odmah započeti i pohađati ih svojim ritmom učenja. Kurseve možete da pohađate i slušate kad imate vremena, kada ste raspoloženi, na kompjuteru ili preko telefona, ograničenje je samo vaša želja i internet konekcija. Sledeći kursevi su vrlo korisni za svaku struku, jer će vas naučiti da budete bolji u onome što radite i uslugama koje pružate. Da ne govorimo o tome koliko mogu doprineti vašem CV-ju i znanju, a sve to je udaljeno od vas samo jedan klik.

(Portal Mladi je i pre pisao šta su MOOC kursevi za DŽ, tekst možete pročitati na sledećem linku.)

Kursevi za Dž

Da vam prvo osvežim pamćenje. MOOC kursevi za DŽ, što bi značilo MASSIVE OPEN ONLINE COURSE su besplatni i otvoreni kursevi koji podržavaju besplatno učenje i nude predavanja prestižnih svetskih univerziteta u udobnosti vašeg doma ili ponekad sedišta autobusa (ne znam gde volite da učite). Kažem autobusa, zato što je MOOC platforma, koja se meni najviše dopala razvila i aplikaciju za smart telefone, te možete pratiti kurs i preko mobilnog.

Novi sajt – Poslovi za mlade – pogledajte aktuelnu ponudu poslova

Naravno, da biste počeli pohađanje kursa morate napraviti svoj profil što iziskuje par minuta. Pohađanje kurseva je besplatno i jedino ako želite diplomu na kraju kursa, plaćate simboličnu cifru koja se uglavnom kreće od oko 50 dolara, što je za takve kurseve veoma povoljno, a znanje koje dobijete nemerljivo.

Sami istražite bogatstvo ponude MOOC kurseva, a za vas sam ovom prilikom izdvojila kurseve, sa meni omiljene MOOC platforme Coursera, koji će pospešiti vaš put u izgradnji željene karijere i dati vam opšta i neophodna znanja sa kojima ćete biti ispred mnogih na konkurentnom tržištu znanja i rada. Dati kursevi imaju datume početka, ali možete da započnete kad god želite posle naznačenog datuma i kurs kreće od početka i vašim ritmom učenja.

 

Želim vam uspešno usavršavanje!

  1. Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills Naučite da pregovarate u različitim situacijama. Savladajte pregovaračke veštine u poslovnom okruženju sa profesorom sa Univerziteta u Mičigenu.
  2. Strategic Self-Marketing and Personal Branding Naučite samopromociju, kako da iskoristiti marketing u ličnom brendiranju i pospešite vašu profesionalnu sliku sa Državnim Univerzitetom Njujorka.
  3. Speak English Professionally: In Person, Online & On the Phone Usavršite svoj govorni engleski i produbite znanja kroz praktičan rad sa Tehničkim Univerzitetom u Džordžiji

Autorka: Teodora Sandić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here