Ladies night uz film „Bezvremenska Adeline“ u bioskopima Cineplexx

Ladies night uz ljubavnu priču „Bezvremenska Adaline“ sa Blejk Lajvli, Harisonom FordomMikelom Hjuzmanom u glavnim ulogama će se održati u četvrtak, 30. aprila samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h.

Pripadnice lepšeg pola ove večeri očekuje na poklon magazin Cosmopolitan, kao i uzorci NIVEA anti-age krema, kao i drugih proizvoda iz NIVEA asortimana. Posetioci će biti u prilici da na licu mesta učestvuju u foto konkursu i da osvoje romantičnu večeru za dvoje u restoranu Little Bay. Takođe, NIVEA će raditi skeniranje kože lica zainteresovanim posetiocima.

Tridesetih godina prošlog veka neobična sudbina zadesila je Adaline Bouman. Nakon automobilske nesreće ova prelepa mlada žena ostaje zarobljena u telu 29-ogodišnjakinje i svoju tajnu uspeva da sakrije gotovo osam decenija. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Elis Džons.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Bezvremenska Adaline“ su već u prodaji, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here