Ladies night uz film „Čarobni Majk XXL“ u bioskopima Cineplexx

Ladies night uz nastavak priče o muškom striperu, koji danju vodi uobičajen život, a noću postaje „Čarobni Majk XXL“ će se održati u četvrtak, 9. jula samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Pripadnice lepšeg pola te večeri će imati priliku da uživaju u velikom broju plesnih koreografija i zgodnih muških tela, poklon primerku magazina Cosmopolitan, dok će za dodatna iznenađenja biti zadužen premium denim brand Diesel čiji joggjeans nose glavni junaci. 

Ladies night, Magic Mike, Čarobni Majk, Cineplexx

Tri godine nakon što je napustio život stripera, kada je bio na vrhuncu slave, Majk se susreće sa starom ekipom koja se sprema za finalni nastup. Film reditelja Gregorija Džejkobsa prati ekipu na njihovom poslednjem nastupu, gde žele da se na sebi svojstven način oproste od publike. Na tom putu oni će upoznati nove prijatelje, naučiti neke nove pokrete, ali će se susresti i sa starim poznanicima. Krajnji cilj putovanja je da nastup bude baš onakav kakvim su ga zamislili – nezaboravan i vatren.

Magic Mike, Čarobni Majk, Cineplexx

Originalnoj glumačkoj postavi u filmu „Čarobni Mike XXL“, koju čine Čening Tejtum, Met Bomer i Džo Manganijelo, pridružili su se Amber Hrd, Donald Glover, Stiven „Veštac”, ali  i legende poput Endi MekDauel, Elizabet Benks i Džejde Pinket Smit. Reditelj je dobitnik nagrade Emi Gregori Džejkobs, dok je Stiven Sodenberg koji je režirao prvi nastavak, izvršni producent ovog nastavka.

Karte za Ladies night i projekciju filma Čarobni Mike XXL su već u prodaji, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs .

A evo i trejlera… Barem malo… 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here