Pravac na Adu po besplatne termine za rekreaciju

U naredna dva meseca na Adu Ciganliju mladi neće ići samo kako bi se rashladili, sunčali ili uživali u hladovini, već i da se potpuno besplatno rekreiraju uz neki od svojih omiljenih sportova, kao što su stoni tenis, badminton, joga, veslanje ili vežbanje u teretani. Kako sporta nikada nije dovoljno, pored navedenih, udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta planira da za dve nedelje obraduje mlade i studente od 18 do 25 godina sa još dodatnih termina i sportova na „beogradskom moru“, poput odbojke i fudbala na pesku.

besplatne

Udruženje SOFA pokrenuto je sa ciljem da motiviše mlade i studenteda se pokrenu, neguju zdrav način života i rasterete od brojnih obaveza. Trenutno broji preko 5000 registrovanih korisnika, a osim Beograda, od juna meseca besplatne sportske aktivnosti dostupne su i mladima u Novom Sadu i Kragujevcu.

Projekat SOFA osmišljen je tako da se sve fizičke i sportske aktivnosti organizuju u javnim i državnim kapacitetima koji se ustupaju mladima na korišćenje u toku nepopunjenih termina. Treneri su mladi stručnjaci iz oblasti sporta, dok SOFA mrežu po gradovima vode studenti-koordinatori. Prijava za sve dostupne sportove vrši se putem sajta udruženja SOFA (www.sofa.rs). Budući član treba da se registruje, nakon čega dobija svoj nalog putem kog se prijavljuje za željeni sport. Sve termine za vežbanje u Beogradu i ostalim gradovima možete pogledati na sajtu udruženja SOFA ili na društvenim mrežama: Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here