Laguna i PM imaju poklon(e) za vas: Dve knjige svake dve nedelje za naše čitaoce!

Mi volimo da kažemo da smo ekipa koja radi kao servis koji se trudi da svakodnevno objavljuje informacije i vesti o brojnim seminarima, obukama, treninzima, stipendijama kako u zemlji tako i u inostranstvu, o mogućnostima za stažiranje i usavršavanje, studijskim putovanjima, poslovnim ponudama ali i drugim zanimljivim sadržajima koji doprinose kvalitetnijem informisanju, edukaciji i bogatijem kulturnom životu mladih.

Ovde se zadržavamo, upravo na ovom poslednjem! Imamo jednu novinu za vas, i to na nivou cele Srbije. 😀

Laguna knjigeSvi smo učili u školama i na fakultetima kako mnogo stvari i dela utiče na identitet jednog pojedinca. Od božanstva u koje veruje, preko nacionalnih simbola, ideala i istorije do, možda za mlade najvažnijih, društvenog (pro)aktivizma i kulture.

Kulturu čini mnogo stvari i do sada smo se trudili da vas sa kartama za bioskope, pozorišta, muzeje, izložbe i posete raznim kulturnim manifestacijama i festivalima obradujemo i koliko toliko utičemo i obogatimo vaš i naš kulturni i društveni  život.

PRATITE NAS: Svake nedelje vodimo vas na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji, izložbe, posete…

Saznajte prvi informacije koje se tiču nas, mladih! Šta je to novo u gradu, festivali, studentska obaveštenja…

A od sada, na svake dve nedelje, okrećemo se i oplemenjivanju jezika jer ćemo dva puta mesečno za vas imati po dve knjige koje vam daruje izdavačka kuća Laguna! Knjige će moći da dobije bilo ko od vas jer će biti deljene na teritoriji cele Srbije i moći ćete da ih preuzmete u najbližoj knjižari Lagune.

Kako možete dobiti neku od knjiga koje smo vam spremili u dogovoru sa timom Lagune (samo tri brza koraka):

  1. Potrebno je da zapratite zvanični Instagram nalog PortalMladi (naravno, ko ima Instagram)https://www.instagram.com/portalmladi/
  2. Na FB stranici gde smo postavili tekst da delimo Laguna knjige šerujete tekst (javno), i da
  3. Takođe, na našoj FB stranici, u komentaru posta gde se dele knjige napišite odakla ste (iz kog ste grada).

To je to. Detalji odabira srećnih dobitnika, vreme njihovog objavljivanja kao i način preuzimanja knjiga biće objavljeni na zvaničnom Fejsbuk nalogu PortalMladi.

SREĆNO svima i da čitamo zajedno. 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here