Ledena šuma za Novosadske učenike

Novosadska čarolija produžena je do 19. februara 2017. godine i do kraja svog rada otvorila je vrata novosadskim osnovcima i srednjoškolcima koji će moći BESPLATNO da se oprobaju u disciplini koja je ove zime postala najzastupljenija sportska aktivnost naših sugrađana.

Otvoren poziv upućen je svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Novog Sada, da u organizovanim grupama i uz nadzor i pratnju nastavnog  osoblja posete klizalište Ledena šuma u Dunavskom parku.

Termini od 09:30, 11:30, 13:30 i 15:30 radnim danima besplatni su za sve grupe iz osnovnih i srednjih škola koje svoj dolazak najave organizatorima putem maila [email protected]

Ledena šuma

Ulaz na klizalište biće besplatan u navedenim terminima dok će svi oni koji ne poseduju svoje klizaljke iste moći da iznajme po ustaljenoj ceni od 150rsd.

Od samog otvaranja manifestacije Ledena šuma, Dunavski park posetilo je preko 150 000 posetilaca koji su, pored klizanja, mogli da uživaju i u bogatoj gastronomskoj ponudi, kulturno-zabavnom programu kao i samoj atmosferi parka.

Uz podršku grada Novog Sada, kompanije Soko Štark čije samo ime budi čaroliju, kompanije NIS koja je prepoznala značaj ove društvene manifestacije i podržala projekat u okviru programa „Zajednici Zajedno“ i drugih privatnih sektora, zima u Novom Sadu je ove godine dobila potpuno novo značenje.

Čekamo vas na ledu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here