Letnja OSSIlacija 2018

  Datum Isteka: 11/08/2018

  Vreme je za još jednu dobro poznatu tradiciju!

  Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na još jednu tradicionalnu letnju OSSIlaciju 2018. godine koja će se održati u petak 10. avgusta sa početkom u 19 časova u Skupštini grada Beograda (Stari dvor, Dragoslava Jovanovića 2).

  Tradicionalna svečana letnja OSSIlacija predstavlja jedinstven događaj koji okuplja prvenstveno srpske studente u inostranstvu nakon naporne akademske godine, međusobno ih spaja i detaljnije upoznaje sa radom i postignućima same organizacije.

  Letnja OSSIlacija takođe ima za cilj da okupi važne sponzore i partnere koje je OSSI stekao tokom protekle i svih prethodnih godina i na taj način im zahvali za podršku i neizostavan doprinos u usponu organizacije i ostvarenju njenih ciljeva.

  Prijave za događaj su OBAVEZNE i bez prijave ulaz neće biti moguć iz bezbednosnih razloga. Zbog ograničenog broja mesta prioritet u dobijanju pozivnica će imati studenti iz inostranstva.

  Dres kod je formalan, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem formulara: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0_Lm-t8Tl3IhcPKlEE78lflEGYHDbgesMD43R6xyQzHIiVQ/viewform

  Prijave traju do 9. avgusta (23:59) nakon čega će biti poslata zvanična pozivnica putem mejla.

  Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem mejla: [email protected]

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here