Lovefest slavi deveti rođendan i časti

Na današnji dan pre tačno devet godina u Vrnjačkoj Banji rođen je Lovefest. Tokom gotovo decenije postojanja Lovefest se od žurke za 500 ljudi razvio u festival za 20.000 posetilaca, a onda, promenom lokacije 2014. godine, postaojedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji ugostivši više od 60.000 posetilaca iz zemlje i sveta.

Lovefest

Iste godine usledilo je i prestižno priznanje i Lovefest je izabran za jedan od deset najboljih festivala u Evropi. Za veliki uspeh festivala ljubavizaslužna je i duga lista svetskih zvezda koji su nastupili proteklih godina među kojima su Marshal Jefferson, James Zabiela, Kenny Larkin, Robert Hood, Jeff Mills, Tom Trago, Tama Sumo, Levon Vincent, Mark Knight, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

Ove godine deveto izdanje festivala biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na tri muzičke bine stižu zvezde iz celog sveta među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, Marcellus Pittman i mnogi drugi, dok će Jack Live Stage ugostiti Laibach, Hladno Pivo, Artan Lili, Elemental, Who See, Marčela, Eyesburn i više od 20 regionalnih i domaćih bendova.

Lovefest časti za rođendan

Lovefest je rođendansko raspoloženje preneo i na svoje fanova, pa će tako 100 najbržih imati priliku da ulaznicu za Lovefest 2015 kupi uz 40% popusta. Više informacije možete pronaći OVDE.

Redovna cena trodnevne ulaznice za festival je 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne karte 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here