LUDILO U BANJI: Spremite se za dnevne žurke i novu binu festivala ljubavi

Posle prošlogodišnje promene lokacije zbog koje je Lovefest za mnoge porastao “preko noći” i ugostio čak 60.000 ljudi, organizatori jednog od najboljih evropskih festivala ne prestaju sa iznenađenjima.

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live Stage-u, posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.

Lovefest bazen

Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević otvaraju dnevne žurke

U okviru dnevnih žurki na gradskom olimpijskom bazenu nastupiće proslavljeni srpski di-džejevi Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Nemanja Vlahović poznatiji kao Manjane. Poslednjeg dana festivala iz Frankfurta na dnevne žurke stiže mlada nada nemačke tehno scene Xara.

Rezidenti kluba 20/44 dolaze na “Lovefest na vodi”

Kultni beogradski underground splav koga je renomirani časopis Guardian svrstao u deset najboljih svetskih muzičkih klubova, stiže i na Lovefest. Ovog puta zavodljive „disko house“ zvuke popularnog “Broda” na bazen donose di-džej Zule, Trole, Vlada Russ i Prodavac Meda. 

Inače, vrnjački bazen je smešten nedaleko od festivalske lokacije, a kao jedan od najvećih u zemlji može da ugosti više od 2.000 posetilaca tokom dana.

Lovefest 2014

Da podsetimo, na Lovefest, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena, dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.

Nova cena trodnevne karte od 27. juna  

Od 27. juna cena ulaznice za Lovefest koštaće 27 Evra. Trodnevne karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.    

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here