Lovefest Weekend 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru

Portal Mladi deli 5 x 2 karte za prve Lovefest rođendanske žurke. Danas delimo karte za žurku u subotu, 23. aprila, saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste potencijalno osvojili karte.

slika2

Beograd, 12. april 2016. – Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje, a prve rođendanske žurke biće održane 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Lovefest Live noć otvoriće Bad Copy, dok će dan kasnije zvezde Lovefest Fire žurke biti James Zabiela i Reset Robot.

James Zabiela dolazi na Lovefest Fire

Sa kim je bolje započeti rođendansko slavlje nego sa izvođačem koji je najviše puta nastupio pred najvatrenijim fanovima festivala ljubavi. James Zabiela, kome će ovo biti četvrto druženje sa publikom Lovefesta otvoriće Lovefest Fire veče, a za di-džej pult dolazi i Reset Robot, još jedan britanski izvođač poznat po svom mračnom i laganom, jednom rečju kontradiktornom zvuku. Na Lovefest Fire žurci 23. aprila nastupiće i Marko Milosavljević, kao i mlada nada beogradskog klabinga Aleksandra Duende.

James Zabiela o Lovefestu

Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu. Pravi festival ljubavi!

Karte po posebnoj ceni samo za najbrže

Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 RSD za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno.

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membership karticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership.

Lovefest 2016 biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a uskoro se očekuje i objava line-upa uz koji ćemo ove godine proslaviti deseti rođendan festivala ljubavi.

Facebook Event

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here