Zatvaranje pozorišne sezone Teatra 78

  Delimo 3 x 2 ulaznice za predstavu Pčelica Maja na našoj Facebook stranici. Ovog vikenda TEATAR 78 zatvara pozorišnu sezonu 2015/2016predstavomPčelica Maja, koja će se igrati u nedelju 24.04. u 12h.

  Tokom ove sezone TEATAR 78 uspešno je realizovao 40 predstava, od toga 2 premijere, bio domaćin manifestaciji SVURF 2015.i priključio se manifestaciji Noć pozorišta.

  Narednu sezonu u pozorištu TEATAR 78 obeležiće neke nove predstave, a Početak jubilarnedesete pozorišne sezone očekuje nas prvog vikenda u oktobru i to na sceni AKADEMIJE 28.

  Pčelica Maja” je najslađa i najpametnija pčelica na svetu. Očarala je mnoge generacije koje su se budile uz njen glas i zarazan osmeh. Ona ima svog najboljeg druga Pavu koji često upada u nevolje.  Njegova najbolja drugarica je uvek tu da mu pomogne i izbavi ga iz nevolje. Oni se često smeju i šale, ali šala ponekad zna i da uvredi. Pavo je uvredio Maju i sada traži način da joj se izvini i povrati njeno poverenje i duboku prijateljsku ljubav. U svemu tome, pomažu mu gospođica Kasandra i buba Lilika (najbolja plesačica na livadi). Ona uspeva da ih pomiri i zahvaljujući njoj oni shvataju da je prijateljstvo jedna od najdragocenijih stvari u životu.

  Predstava je poučna i zabavna. Sadrži pet autorskih, tematskih songova koje glumci pevaju uz izvođenje koreografija.

  Igraju: Jelena Kovač Krkić, Danica Radulović i Andrija Kovač
  Tekst: Jelena Kovač Krkić
  Muzika:  Zoran Nestorović
  Kostim: Mirjana Petrović
  Koreografija: D&J team
  Produkcija: Pozoristance Jelenica

  Strumfovi i majka jpg

  U subotu 24. aprila, od 17 časova, na redovnom repertoaru je predstava „Štrumfovi i majka Priroda“.

  Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br.1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here