Master studije: Evropska i međunarodna politika i upravljanje krizom

Univerzitet u Beogradu, raspisuje konkurs za upis studenata na master akademske studije za školsku 2015/2016 godinu u okviru programa Evropska i međunarodna politika i upravljanje krizom ( European and International Policies and Crisis Management).

Ovaj master program predstavlja najstarije interdisciplinarne studije na Univerzitetu u Beogradu koji se odvija na engleskom jeziku. Imaćete prilike da uz interaktivni pristup u kome predavači obučavaju studente da koriste praktična znanja i veštine u komunikaciji sa međunarodnim i evropskim institucijama steknete sva neophodna znanja u oblasti međunarodnih odnosa, politike Evropske unije, kao i izazove kriznog menadžmenta na studiji slučaja balkanskih zemalja. Kursevi iz bezbednosti, kriznog menadžmenta i geopolitike predstavljaju jedinstven kor predmeta koji studentima pružaju mogućnost da u budućnosti preopoznaju, sprečavaju i rešavaju društvene krize.

Predavači na master programu “European and International Policies and Crisis Management” su profesori Univerziteta u Beogradu sa Fakulteta političkih nauka, Pravnog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta bezbednosti, Geografskog fakulteta i Filozofskog fakulteta kao i profesori po pozivu  iz inostranstva (La Sapienza Univerzitet u Rimu, Humboldt-Universität iz Berlina, Moskovski državni univerzitet Lomonosov).

Ovaj master program pruža svojim studentima da nadograde svoje znanje stečeno na osnovnim studijama kroz moderan pristup studiranju – što podrazumeva aktivno angažovanje studenata da putem radionica, samostalnih istraživanja i prakse u relevantnim institucijama i organizacijama uz fleksibilno vreme nastave steknu odgovarajuća i primenljiva znanja.

Prijave za ovaj Master program počinju od Septembra 2015 ,a za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem :

FB stranica: https://www.facebook.com/pages/Evropska-i-me%C4%91unarodna-politika-i-upravljanje-krizom/133737860292281?ref=aymt_homepage_panel

Twitter stranica : https://twitter.com/MA__programme

Ili slanjem mejla na :

Prof.dr Zoran Krstić, rukovodilac programa : [email protected]

Tehnički sekretar : Jovana Milovanović : [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here