Drugi međunarodni „No Stress“ festival

„Bg joga“ centar, u saradnji sa „Mindfulness Srbija” centrom za kontrolu stresa, uz podršku opštine Novi Beograd, organizuje drugi po redu međunarodni „No stress Festival“.
Dvodnevna manifestacija će se održati u subotu i nedelju 14. i 15.10.2017. godine u SC 11. april na Novom Beogradu.

„No stress Festival” je osmišljen kao prezentacija načina i „alata” za kontrolu stresa. Program Festivala se sastoji od predavanja i radionica. Na ovim radionicama će se prisutni upoznavati sa velikim brojem praktičnih metoda na jednostavan, razumljiv i primenljiv način. Program Festivala je osmišljen tako da posetiocima pomogne u razumevanju toga šta stres zapravo jeste, kako nastaje, ali i da ih upozna sa konkretnim metodama i tehnikama koje im mogu vrlo brzo pomoći u kanalisanju i kontroli uznemirujućih emocija.
Pored predavača iz Srbije, brojna predavanja i radionice će održati gosti iz Hrvatske i Crne Gore. Prvog dana Festivala, ulaz će biti besplatan, dok će se drugog naplaćivati po ceni od 1.500 dinara.

Medijski sponzori festivala : Sensa, Studio B, emisija Zdravo jutro i Portal Mladi.
U vremenu u kome živimo ponekad se čini da je stres postao druga priroda za većinu ljudi. Užurbanost, konstantni izazovi, zgusnuti kalendari obaveza i stalni novi zahtevi, najčešće stvaraju napetost koja vremenom prouzrokuje nemir i nezadovoljstvo, što dodatno izaziva napetost i na taj način se stvara začarani krug iz kojeg je čini se teško izaći. Kontrola stresa je sasvim sigurno jedna životna veština. Novi izazov za savremenog čoveka i predstavlja neophodan korak u oganizovanju zdravog i kvalitetnog života. Tokom niza godina, kroz rad u Bg joga centru, kao i kroz Mindfulness program, upoznali smo veliki broj pojedinaca, kao i grupa zaposlenih u okviru raznih korporacija sa relativno jednostavnim, prirodnim tehnikama za kontrolu stresa.

Program festivala kao i više informacija o prijavi za drugi dan festivala, predavačima, terapeutima i radionicama možete pogledati na sledećem linku:

http://www.joga.co.rs/61-ostalo/139-program-no-stress-festivala

Online prijava za prvi dan „No Stress“ festivala se nalazi na sledećem linku:

http://www.joga.co.rs/no-stress-festival

Kada popunite upitnik, bitno je samo da zapamtite svoj redni broj. Taj redni broj ćete uz svoje ime i prezime reći hostesama na ulazu i proći bez čekanja.

Dobrodošli !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here