„Meet the jury“ radionica – Social Impact Award 2015

U okviru najvećeg evropskog projekta, na temu društvenog preduzetništva koji je namenjen studentima, Social Impact Award 2015, u četvrtak 12. marta od 18 časova održaće se radionica pod nazivom „Meet the jury“, u Impact HUB-u Beograd, Makedonska 21.

Učesnici će na ovoj radionici imati priliku da upoznaju članove Social Impact Award žirija i potraže od njih savete, iz raznih oblasti, koji će im pomoći u daljem razvoju svojih ideja. Takođe, ovo će biti prilika da se učesnici Social Impact Award radionica i oni koji to nisu bili, upoznaju i razmene ideje.

Članovi žirija su Aleksandra Kecojević iz Divac fondacije, Neven Marinović iz Smart kolektiva, Nenad Moslavac iz Impact Hub-a Beograd, Dragana Zmijanac iz SEEICT-a, Sonja Dakić iz kompanije Daj Daj pelene, Milana Milošev iz Coca Cola-e HBC Srbija, Biznis tim Erste BankeSvetlana Jovanović, asistent na Fakultetu organizacionih nauka.

Nakon završetka Meet the jury radionice, konkurs će biti i zvanično otvoren. Nagrada za pobednike konkursa biće početni kapital u vrednosti od 3.000 evra, odlazak na 2 internacionalne konferencije, 3 meseca inkubacije u Impact Hub Beogradu i mentorski program koji radimo u saradnji sa Koka-Kolom i HBC Srbija i ekspertima iz različitih oblasti. Dve nagrade će biti dodeljene glasanjem žirija i jedna kroz glasanje zajednice.

U okviru projekta do sada je održana 31 radionica u Beogradu, Nišu i Novom Sadu kroz koje je prošlo oko 270 učesnika. Misija projekta je da širi znanje o društvenom preduzetništvu i studentima sa najboljim idejama pruži priliku da se i praktično oprobaju kao društveni preduzetnici.

Prijavu za radionicu možete pronaći ovde.

Dodatne informacije o samom Social Impact Award konkursu možete pronaći na www.socialimpactaward.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here