Mladi istraživači Srbije – Španija

Zašto preporučujemo ovaj kamp:
Ne drži vas mesto? Uživate u muzici, plesu, pozorištu i tražite mesto gde ćete provesti leto?  Kako vam zvuči Španija?

Ovog leta održaće se volonterski kamp koji će zapravo biti svojevrsna manifestacija u cilju podizanja svesti o zaštiti životne sredine u ruralnim sredinama. Naziv kampa je Karavan magaraca i predstavlja pravi ULIČNI TEATAR! Zadatak volontera je da spreme pozorišni nastup koji će prikazivati u selima regije Kosta Blanka. Kamp će se pomerati, tako da se od volontera očekuje da se brzo prilagode promeni i da budu fleksibilni po pitanju smeštaja, s obzirom da će uglavnom biti smešteni u šatorima. Kamp poziva sve one koji imaju izgrađene izvođačke sposobnosti, one naklonjene umetnosti, ali i one koji imaju iskustvo u radu sa životinjama i koji žele da svoje iskustvo podele sa drugima. Volonteri  će biti podeljeni u nekoliko grupa: grupa koja će nastupati,  dekorateri i logističari, tim za aktivnosti i radionice za decu i tim koji će raditi sa magarcima.

Ako imate kofer koji je uvek poluspakovan, i osećate da vas put zove, ovo je pravi kamp za vas!  Ono što vas tamo čeka je jedinstveno iskustvo. Poput starih pozorišnih trupa skupićete svoje stvari, sklopiti šatore i krenuti sa magarcima na put. U svakom selu će vas dočekati  radoznala masa u iščekivanju onoga što imate da im pokažete. A onda, onda dolazi vaših pet minuta slave!  Izlazite na uličnu pozornicu i pokrećete ljude, činite da umetnost postane univerzalni jezik i šaljete poruku kojom pozivate sve da se osvrnu oko sebe i obrate pažnju na svet i ljude oko sebe. Na kraju, ponovo pakujete svoje stvari, i krećete dalje, u neku novu avanturu,  ali ono što ostaje iza vas pamtićete zauvek.

Ako vas je ovaj tekst naveo na razmišljanje, ako vidite sebe tamo, ne oklevajte, ne propustite da iskoristite  najbolje dane svog života!

Gde: Ibi, Alicante, Španija
Kad: 03.08.2018- 24.08.2018.
Više info na ovom linku: http://www.mis.org.rs/volontiranje/volonterski-kampovi-u-inostranstvu/pretraga-kampova/detalji-o-kampu/?campid=15183

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here