Mladi s nestrpljenjem iščekuju CEO konferenciju u Sarajevu

Počelo je odbrojavanje poslednjih 8 dana do finalne CEO konferencije, i to u Sarajevu. Impresivni rezultati i erupcija pozitivnih emocija na već održanim CEO konferencijama u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Banja Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru, povećali su očekivanja i entuzijazam mladih iz cielog regiona.

CEO konferenciju u Sarajevu

Inicijator i organizator CEO konferencije, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, još jednom je pokazao da konstantan rad i jasna vizija stvaraju velika dostignuća okupivši preko 2600 mladih u 7 gradova regije.

CEO konferencija mladima pruža pokretački duh, potiče ih na pozitivne promene i iznova dokazuje da uspeh u našoj i okolnim državama nije nepoznanica. Upravo zbog toga, ovaj projekat je i u regiji prepoznat kao drugačiji i inovativan, te svake godine privlači sve veći broj mladih ljudi i ostvaruje izvanredne rezultate.

Mladi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore imali su priliku zakoračiti u sviet motivacije i novih saznanja, te napraviti značajan iskorak ka ostvarenju svojih ciljeva i potencijala. Neki od učesnika su i podielili svoje impresije: „Izvrsni predavači, bespriekorna organizacija, fascinantne životne priče, iznenađenja, emocije, humor – sve to je bila CEO konferencija“.

Velika sarajevska CEO konferencija će 12. decembra u Domu mladih Skenderija, otvoriti vrata svim mladim ljudima željnih drugačijih iskustava. Na ovaj način, stvorena je izuzetna prilika za kvalitetan networking i stvaranje novih, značajnih poslovnih poznanstava sa najuspešnijim osobama regije. „Ovogodišnji govornici su impresivni stručnjaci koji će sa učesnicima na nekonvencionalan način podieliti svoje priče o uspehu i neodustajanju. Ne sumnjamo da će upravo oni: preduzetnici, inovatori, sportisti i umetnici, uspeti oduaševiti sve prisutne.“ izjavila je Šejla Vatreš menadžerka projekta CEO konferencija.

Ono što izdvaja ovaj događaj je i uvek vesela atmosfera, raznolik popratni sadržaj, gosti iznenađenja, vredne nagrade, te neizostavan afterparty sa zanimljivim izvođačima. Uskoro će biti objavljen detaljan program Konferencije i govornici, o kojima više informacija možete pronaći nawww.ceokonferencija.com, te zvaničnim stranicama društvenih mreža.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here