Moj prvi sajt 4.0

  iSerbia sa velikim zadovoljstvom otvara novi konkurs za sve polaznike projekta „Moj Prvi Sajt 4.0” koji će proći kroz najsavremeniji sistem obuke ovladavanja znanjima i veštinama za izradu Prvog sajta.

  Projekat „Moj Prvi Sajt”

  Udruženje iSerbia je sprovelo projekat „Moj prvi sajt” (MPS) prvi put 2013. godine, uz podršku Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, sa ciljem da obuči 70 srednjoškolaca širom Srbije da samostalno naprave i promovišu svoj prvi sajt.

  Kako je odziv polaznika bio iznad očekivanog projekat „Moj Prvi Sajt” se nastavio i narednih godina, pa je kroz sam pojekat prošlo više od 200 polaznika.

  Stipendija

  Udruženje iSerbia sve polaznike stipendira sa 90% vrednosti projekta koje se ogleda u paketu od tri onlajn kursa naziva „Moj Prvi Sajt” u trajanju od šest meseci (Uvod u programiranje, Web development I Internet Marketing čija je ukupna zvanična cena 12.495 dinara) sa svom pratećom podrškom od strane mentora kao i mogućnošću da znanje stiču kroz najsavremeniji sistem onlajn učenja koji u sebe uključuje elemente gejmifikacije i motivacije.

  Polaganje pomenutih onlajn kurseva omogućiće vam sticanje neophodnih znanja za kreiranje „Mog Prvog Sajta” a onaj najuspešniji u izradi istog kao nagradu dobija Tablet računar koji takođe obezbeđuje udruženje iSerbia kao i sertifikat o položenim onlajn kursevima.

  Ko može da se prijavi?

  Pravo na ucešće imaju učenici i studenti do 28 godina koji ranije nisu učestvovali u projektu „Moj Prvi sajt” i koji su iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

  Način i rok prijave

  Pošaljite nam vaše motivaciono pismo na mejl adresu [email protected]  do 20. marta 2018. godine.

  Onih 100 „najmotivisanijih” će dobiti priliku da bude deo jedinstvenog i već tradicionalnog projekta koji vam daje priliku da ovladate IT veštinama.

  Napomena: Kandidati koju budu izabrani u prvih 100 imaju obavezu pokrivanja administrativnih troškova organizacije obuke u iznosu od 2.499 dinara.

  Više informacija možete pronaći na sajtu.

  PODELI
  Katarina Stefanović
  Koordinator PR tima. Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, smera menadžment i organizacija.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here