Škola samostalnog mišljenja

  Datum Isteka: 26/03/2018

  Karakter događaja: Besplatne radionice za mlade

  Mesto: Palata Beograd (Beograđanka), VI sprat (Gnezdo), Masarikova 5

  Datum: 24. i 25. mart 2018. godine

  Detalji: Broj mesta ograničen, prijave obavezne

  Tokom marta CEPORA će, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizovati besplatnu Školu samostalnog mišljenja za mlade. Škola se sastoji od dve visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prijave su u toku.

  Škola samostalnog mišljenja

  Mladi danas odrastaju u brzom svetu u kome osećaju pritisak svih – društva, škole, roditelja, samih sebe, i u kome se od njih očekuje da stalno budu najbolji što mogu da budu. Oni žele da budu samostalni, da znaju da odaberu “pravi put” za sebe, ali ih u tome često ometaju “šumovi” koji dolaze iz njihove okoline i nedostaju im veštine da se odupru negativnim uticajima. Škola samostalnog mišljenja je besplatni interaktivni dvodnevni program namenjen mladima koji žele da donose samostalne, sigurne odluke kojima će biti zadovoljni.

  Teme koje se obrađuju u Školi samostalnog mišljenja su: uticaji okruženja, pritisak vršnjaka, konformizam, odupiranje negativnom uticaiju sredine, donošenje odluka.

  Mladi se za Ceporinu besplatnu Školu samostalnog mišljenja mogu prijaviti preko onlajn formulara: https://goo.gl/forms/tYlo6GrmbNNhXzCM2

  Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

  Kontakt osoba: Ana Pajović, izvršni direktor, [email protected], 064.772.331.

  PODELI
  Katarina Stefanović
  Koordinator PR tima. Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, smera menadžment i organizacija.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here