Najbolji studentski tim putuje na usavršavanje u Varšavu

Četvoročlani studentski tim koji čine Rastko Damnjanović, Tanja Ilić, Lada Filipović i Dušan Brujić pobednici su ovogodišnjeg takmičenja u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“.

Oni su, prema mišljenju žirija koji su činili stručnjaci iz društva za konsalting i reviziju KPMG, predstavili najbolje rešenje za poslovni problem kriznog menadžment u zabavnom parku.

Rastko Damnjanović i Tanja Ilić su studenti IV godine FON-a i članovi case study kluba tog fakulteta, Lada Filipović je apsolvent na Pravnom fakultetu u Beogradu, a najmlađi član tima je student prve godine FEFA Dušan Brujić.

Studentski tim putuje u Varšavu

 

 Za njih četvoro biće organizovana poseta KPMG kancelariji u Varšavi, dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima, radionice „building personal brand” i simulacija intervjua za posao.

Takmičenje „Ace the Case“ tradicionalno organizuje kompanija KPMG na globalnom nivou, kao i KPMG Beograd, kako bi podržala studente kroz sticanje veština koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Svake godine na takmičenje se prijavi veliki broj studenata osnovnih i master studija, a izabere se dvadeset najboljih. Osim rešavanja poslovnog problema, akademcima se organizuju dvodnevna interaktivna predavanja koja im drže profesionalci zaposleni u KPMG Beograd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here