Najvatreniji LOVE Fest do sada – Početak prodaje karata baš na Dan zaljubljenih!

Posle decenije trajanja na muzičkoj regionalnoj sceni, Lovefest ovog leta prelazi na novi nivo i priprema do sada najspektakularnije festivalsko izdanje. Osim do sada najboljeg line up-a, čije se objavljivanje očekuje početkom marta, festival ljubavi predstaviće audio-vizuelnu revoluciju i specifičnu scenografiju, koja će posetioce ovog leta uvesti u novu eru Lovefesta.

Početak pretprodaje ulaznica 14. februara, tačno u podne

Pod sloganom “Next level” organizatori festivala najavili su početak prodaje prvih kompleta karata za 14. februar tačno u podne. Broj ulaznica je deo ograničene early bird serije namenjene samo za one najvatrenije i najbrže fanove, a trodnevna karta u pretprodajnoj fazi biće dostupna po ceni od 19 EUR. Prvi kupci će tako uštedeti do 45%, a ulaznice će moći da se kupe u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poruče putem sajta lovefest.rs.

Tokom poslednje decenije Lovefest je posetilo više od 300.000 mladih, a festival je ugostio gotovo 2.000 izvođača. Samo prethodne godine u Vrnjačku Banju je sa svih strana sveta stiglo više od 80.000 posetilaca, a ovog leta ta brojka bi mogla da premaši 100.000.

Da je festival nadmašio očekivanja ne samo posetilaca već i izvođača svedoče i izjave svetskih zvezdi, koje su nastupale prethodnih godina. Najlepše momente sa prethodnog festivalskog izdanja, kao i šta su poznati rekli o Lovefestu možete pogledati OVDE.

Beogradski Lovefest Fire uskoro rasprodat

Svi oni koji sa uzbuđenjem čekaju Lovefest 2017, za novo festivalsko izdanje moći će da se zagrejau već 10. marta na novoj Lovefest Fire žurci u prestonici. U beogradski Hangar stiže trenutno najtraženiji svetski dvojac Pan-Pot, a uz njih će nastupiti i nemački di-džejevi Gregor Tresher i Michael Klein.

Ulaznice za ovaj događaj su gotovo rasprodate, a trenutna cena od 1.200 dinara biće aktuelna do 10. februara. Karte je moguće poručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here