Najveći IT sajam zapošljavanja i IT konferencija u regionu

Najveći specijalizovani IT sajam zapošljavanja u regionu održava se u okviru ITkonekta 13. i 14. aprila u Belexpo centru u Beogradu, a prijave su besplatne na www.itkonekt.com. Ovaj sajam namenjen je iskusnim programerima koji žele da pronađu nov posao, ali i početnicima koji traže prvu šansu u poslu. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja posetilo čak 3700 IT stručnjaka za dva dana.
Ove godine najtraženiji Java programeri

Među poslovima koje će ove godine ponuditi IT kompanije, najviše je onih za senior Java
programere. Osim Java programera, ove godine će IT kompanije ponuditi poslove i za .NET
programere, Devops inženjere, Python stručnjake, Frontend developere i druge IT stručnjake. Ove godine IT-ijevci će moći da se upoznaju sa čak 40 IT kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu 13. i 14. aprila. Prijave su besplatne na www.itkonekt.com.
Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su CalidusCloud, United Cloud, Grid Dynamics,
Endava, TomTom, Bulpros, Microsoft Development Center Serbia, Symphony, Holycode,
LearnUpon, Tradecore, Soneco, Softwarehaus, Prodyna, enjoying, Seavus i drugi.
Ovo je odlična prilika za sve koji posete sajam da se upoznaju sa IT kompanijama, vide kako izgleda raditi u njihovim prostorijama i šta sve to zanimljivo nude, ali i da se dobro zabave ili osvoje neku vrednu nagradu.
Najtraženiji IT predavač na svetu dolazi u Beograd

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, održavaće se IT konferencija na kojoj će između ostalog predavanje držati jedan od najtraženijih IT predavača na svetu. Robert C Martin (Uncle Bob) prvi put dolazi u Srbiju i na Balkan i ovo je jedinstvena prilika da srpski IT stručnjaci čuju predavanje ove legende u IT-ju.

Ceo program konferencije dostupan je na linku, a preko 90% karata je već rasprodato. Osim Uncle Boba ovog aprila u Srbiju dolazi vrhunski tim predavača, koji su poznati celoj svetskoj IT sceni, zbog čega se traži karta više.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here