NAPOR počinje ciklus obuke za omladinske lidere/ke

NAPORU okviru projekta „Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka!“, NAPOR započinje obuku za omladinske lidere/ke.

Ovim povodom otvaramo 2 konkursa:

  • Konkurs za licenciranje organizacija članica za sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke
  • Konkurs za članove/ce komisije za licenciranje članica za sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke

Sve punopravne i pridružene članice su dobrodošle da se prijave za licenciranje za sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke. Više informacija o uslovima, kriterijumima i dinamici održavanja obuke, možete naći u dokumentu Poziv za licenciranje. Obrasci za prijavu se mogu preuzeti sa sledećih linkova:

Obrazac A – prijava organizacije članice

Obrazac B – biografija predloženih trenera/kinja

Obrazac V – biografija predloženih mentora/ki

Konkurs za članove/ce komisije za licenciranje organizacija za sprovođenje obuke otvoren je za sve pojedince koji žele da na ovaj način daju doprinos kvalitetnom sprovođenju obuke. Poziv za komisiju za licenciranje sadrži više informacija o ovom konkursu. Prijavni formular možete naći ovde.

Rok za prijavu na oba konkursa je petak, 9.10.2015. godine u 17h. Prijave se šalju mailom na adresu [email protected]

Obuka za omladinske lidere/ke ima cilj da obuči osobe koje pružaju podršku mladima kroz različite aktivnosti i projekte u zajednici, kreirane na osnovu društvenih, ponašajnih, zdravstvenih, razvojnih i sigurnosnih potreba mladih. Osnovna svrha jeste podsticanje mladih na aktivizam, kvalitetno provođenje slobodnog vremena i informisanje mladih.

Obuku za omladinske lidere/ke NAPOR sprovodi u okviru projekta „Bez muke nema nauke, bez NAPOR-nih koraka kvalitetu pomaka!“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here