Nokia te poziva na praksu u Holandiju

Na završnim si godinama studija, pitaš se šta dalje? Ovo je prava prilika da stekneš praksu u jednoj od najvećih multinacionalnih kompanija na svetu. Sve što treba je da si ambiciozan i motivisan da napreduješ, a Nokia je tu da te usmeri i pruži ti praktična iskustva iz oblasti telekomunikacija. Potrebni su mladi stručnjaci sa maksimalno 2 godine radnog iskustva koji su spremni napraviti korak dalje i graditi svoju karijeru u Amsterdamu.

Nokia

U okviru ovog jednogodišnjeg programa, ne samo da ćes steći dragoceno radno iskustvo već i mogućnost da radiš u medjunarodnom i dinamičnom okruženju.

Takođe imaš priliku da radišsa narednom generacijom tehnologije na dizajnu novih proizvoda i na donošenju rešenja koja će oblikovati budućnost povezanog sveta.

Pored velikog iskustva biće ti obezbeđeno lično podučavanje od strane stručnih ljudi koji će takođe pažljivo pratiti tvoj radi i pomagati da povećaš svoj potencijal i poboljšaš svoje buduće mogućnosti. A naš AIESEC tim kroz program Global Talent stručnih praksi će biti tvoja podrška.

Praktikanti će raditi na identifikaciji i rešavanju problema vezanih za usluge ili performanse aplikacija i proaktivno identifikovati uticaj promena nad njima.

Osiguravanje end-to- end usklađenosti datog servisa ili aplikacije sa ugovorenim ili počinjenim nivoom usluga. Kao i nadgledanje i dostavljanje izveštaja kupaca na servis. Za prijavu i detaljnije informacije o samom poslu kao i projektu poseti sajt.

Trajanje prakse: godinu dana

Plata: 1695$/1500€

Odmor: 40 dana u godini

Potrebni uslovi za rad:

  • student elektrotehnike i telekomunikacija
  • poseduješ znanje engleskog jezika (minimum B2) 
  • liderske vestine

Poželjno je poznavati:

  • TCP/IP, ORACLE, VOIP.

Za informacije o projektima i ostalim praksama poseti link.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here