Potrebni su ti izazovi ovog leta? Čeka te praksa u inostranstvu!

Verovatno već znaš da ćes ovo leto moći da otputuješ na jednu od tvojih omiljenih destinacija. Ali ono što ne znaš jeste da to isto možeš da uradiš ali na mnogo korisniji način. Pitaš se kako? Putuj na praksu i doživi nezaboravno iskustvo. Global Entrepreneurs je program volonterskih praksi koji ti omogućava da otputuješ u jednu od preko 120 država sveta i stekneš praktična iskustva u periodu od 6-8 nedelja.

praksa

Ako te interesuje Poslovna Administracija, Marketing ili IT ovo je prava prilika da odabereš jednu od destinacija za sebe i putuješ, a opet stekneš profesionalno iskustvo u već oformljenom startup-u. Ono zbog čega je praksa još izozavnija je to što ćeš imati priliku da radiš u internacionalnom timu sa mladim i perspektivnim ljudima, kao i da razvijaš liderske veštine i vidiš kako je ‘’biti na startu’’ u svetu preduzetništva. To dalje navodi na celo to iskustvo koje dobijaš a kojim ćeš moći da krojiš svoju buduću karijeru.

Sve što je potrebno je da si studenti da si spreman/na za nove izazove. A ako se opredeliš za jednu od Global Entrepreneurs volonterskih praksi, AIESEC tim će ti pomoći u procesu apliciranja i biti tvoja podrška tokom celog procesa. AIESEC je najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata, kroz brojne projekte i prakse usmerava mlade ka ličnom razvoju i usavršavanju. AIESEC danas čini najveću svetsku mrežu studenata, koja teži da mladima razvije poslovene veštine i liderske sposobnosti.

Za više informacija i prijave poseti naš sajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here