Novi promotivni spot “Serbia – One journey – Million impressions” (VIDEO)

  Turistička organizacija Srbije snimila je novi reklamni spot za Srbiju pod nazivom “Serbia – One journey – Million impressions”

  Reklamni spot Srbiju posmatra iz nekoliko uglova po kojima je naša zemlja specifična. Tako možemo da vidimo prekrasne prirodne pejzaže, kulturno nasleđe iz rimskog vremena, destinacije prepoznatljive i preko širom sveta poput Đavolje varoši. Kultune i verske spomenike različitih naroda i tradicija koje krase našu zemlju. Prepustite se i uživajte.

   

  5 KOMENTARA

   • Turbo folk možda?
    Šalu na stranu, namena spota bi trebalo da bude da ponuka nekog da poseti Srbiju? U tom smislu 30%-40% spota je dobro. Trećina je: mi na izletu. Malo šetamo, malo vozimo bicikle ili kola, malo jedemo… ja takve fotke ne pokazujem ni prijateljima jer je to interesantno samo onima koji su se slikali. Ostatak: staklene zgrade, gradski saobraćaj, mali zabavni park, mini golf(?), ulični izvođači kojih ima u svakom gradu u svetu, mega koncert (ta vrsta turizma se oglašava na drugom mestu)…
    Sve u svemu, vrlo malo da bi neko rekao: moja sledeća destinacija je Srbija.

  1. Very beautiful video, gives the right impression of Serbia, but i would perhaps reccomend that you have the English Language option on the website.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here