Novogodišnja trampa romana

  Datum Isteka: 24/12/2017

  Beograd, 20.12.2017 – ČitamČitaš povećava prednovogodišnju euforiju druženjem u Knjigodromu u Topolskoj 18, u subotu,23.12, sa početkom od 18 časova. Glavna aktivnost u toku večeri biće trampa romana, koja će trajati 4 sata. Pravilo je jasno – koliko romana doneseš, toliko možeš da razmeniš i poneseš kući. Za ovu priliku posebno su odabrani raznovrsni romani iz ČitamČitaš fonda, koji će tokom četvoročasovne razmene biti izloženi u jednoj od prostorija Knjigodroma, dok će u drugoj biti omogućeno i njihovo čitanje uz neki topli napitak. Kao i uvek, podstiče se druženje i razgovor sa ostalim knjigoljupcima, biranje poklona i učestvovanje u našim nagradnim igrama, koje smo pripremili specijalno za ovu priliku. Dođite i družite se sa nama!

  Ulaz je slobodan.

  Za više informacija potražite ČitamČitaš na društvenim mrežama i zvaničnom Eventu festivalahttps://www.facebook.com/events/1548912191855851/!

   O Festivalu ČitamČitaš

  ČitamČitaš festival, koji se održava u okviru udruženja Evropa Nostra Srbija, posvećen je knjizi i ima za cilj čuvanje, rehabilitaciju i popularizaciju knjige kao medija. Osnovna aktivnost ovog festivala je razmena polovnih, pročitanih knjiga, a pored toga ČitamČitaš tim  organizuje različite aktivnosti i radionice sa knjigom u fokusu.

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here