Projekat Socijalno preduzetništvo – korak napred

  Timočki omladinski centar jedan je od partnera Centru za razvoj socijalnog perduzetništva iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, na projektu Socijalno preduzetništvo – korak napred.

  Cilj projekta je stvaranje podstijacnog okruženja za razvoj socijalnog preduzetništva kroz jačanje kapaciteta naročito mladih organizacija i podizanje svesti među različitim zainteresovanim stranama o važnosti socijalnog preduzetništva kao novog sektora na zapadnom Balkanu.

  U sklopu projekta biće realizovan trening koji ima za cilj da učesnici steknu zanja u oblasti preduzetničke edukacije, te jačanje njihovih kapaciteta kao omladinskih radnika i edukatora za sprovođenje kvalitenih aktivnosti, razvijajući kompetencije mladih preduzetnika i podizanje svesti ciljnih grupa o socijalnom preduzetništvu.

  Obuka će biti realizovana u Podgradecu, u Albaniji , mestu koje se nalazi na obali Ohridskog jezera, u periodu od 10. do 18. februara 2018. godine.

  Trening je namenjen:

  • Omladinskim radnicima
  • Aktivnim mladim liderima
  • Omladinskim eduaktorima
  • Koordinatorima edukativnih aktivnosti
  • Onima koji rade na podizanju svesti o socijalnom preduzetništvu u svojoj zajednici
  • Voljni da šire ideju i rade na prekograničnim aktivnostima u svojim zemljama
  • Imaju više od 18 godina
  • Tečno govore Engleski jezik

  Više informacija o projektu i treningu možete naći u Info pack-u

  Prijave za trening otvorene su do 22. decembra 2017. godine, a možete se prijaviti jednostavnim popunjavanjem i slanjem Aplikacionog fomulara  na [email protected]

  Svaka od partnerskih organizacija može odabrati najviše 3 učesnika treninga.

  Projekat Socijalno preduzetništvo – korak napred sprovodi Centar za razvoj socijalnog preduztništva iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, a u partnerstvu sa Timočkim omladinskim centrom iz Srbije, MladiInfo iz Crne Gore, Youth for Social Changes iz Albanije, Association for Research Education and Development MARKETING GATE iz Makedonije, INERCIA DIGITAL SL iz Španije, Association Brainstorm Group iz Bugarske, Asociatia EDULIFELONG iz Rumunije i ENJOY ITALY DI Alessandro Gariano iz Italije.

  PODELI
  PortalMladi
  Portal Mladi

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here