Obeležavanje Međunarodnog dana igre – #koseigratajsevoli

Studenti pedagogije širom Srbije, okupljeni u okviru Neformalne Asocijacije Udruženja Mladih Pedagoga, koju čine Klub studenata pedagogije, PedaGO,Omladinski pedagoški centar Niš – OPC Niš pokreću kampanju na društvenim mrežama povodom Međunarodnog dana igre koji se održava 28. maja čiji je cilj animacija mladih i ukazivanje na važnost igre za razvoj.

Ovime se ističe igra kroz koju se bolje upoznaje sredina, uče novi sadržaji i razvija bolja međusobna komunikacija. Cilj je objaviti fotografije, video zapise ili crteže putem Twittera ili Facebook profila na temu igre, sa heštegom #koseigratajsevoli‬ čime možete na individualan način pokazati vaše viđenje zbog čega je igra važna. Na ovom linku možete dopuniti kolekciju citata i u cilju promovisanja Međunarodnog dana igre, na osnovu odgovora na 3 kratka pitanja:

Više o akciji možete videti na Facebook stranicama naših udruženja (Klub studenata pedagogije, PedaGO, Omladinski pedagoškicentar Niš – OPC Niš) i saznati na koje još načine možete da podržite ovu inicijativu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here