ĐAVOLJA VAROŠ, NIŠ, PROLOM BANJA za 3900din

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Otkrivamo jedno od najmisterioznijih mesta u Srbiji – Đavolju varoš, koja je zahvaljujući neobičnim zemljanim figurama dospela na listu Svetskih čuda prirode. Na ovom izletu čućete brojne legende o nastaku ovih figura, samom nazivu ovog mesta, neobičnim izvorima, ali postićete i rodno mesto rismkog cara Konstantina – Niš, kao i Prolom banju i sleo Malča gde ćete imati priliku da degustirate vino iz amfora.

PROGRAM:

1. dan
Polazak u 7h iz Beograda. Vožnja auto-putem uz usputne pauze za osveženje.
Dolazak u Đavolju varoš oko 12h i obilazak. Fakultativni ručak u Đavoljoj varoši. Polazak za Prolom banju u 15h. Dolazak u banju i smeštaj u sobe 16h. Obilazak crkve Sv.Preobraženja i vidikovca sa kog se pruža veličanstven pogled na celu banju. Fakultativna večera u etno krčmi 19h. Slobodno vreme za obilazak banje ili fakultativni odlazak na kupanje u termalnim bazenima hotela Radan. Noćenje.

2. dan
Doručak u sopstvenoj režiji i u 9h polazak za Niš. Dolazak u Niš i obilazak Logora Crveni krst. 12:00-14:00 obilazak Tvrđave i užeg centra grada, pauza za kafu. Obilazak Ćele kule i nastavak putovanja za selo Malča. Obilazak vinskog podruma Malča uz degustaciju i organizovan ručak. U 18:30h polazak za Beograd i Novi Sad.

Kada: 28 i 29 maj
Cena: 3900,00 din.

U cenu je uračunato:
– Prevoz na relaciji Beograd-Đavolja varoš-Niš-Beograd
– Noćenje u Prolom banji
– Ulaznica za Đavolju varoš
– Obilazak vinskog podruma sa degustacijom i ručak
– Usluge vodiča i organizacije

U cenu nije uračunato:
– Redovna godišnja članarina Srbije za mlade 400 din.
– Ulaznica za Logor Crveni krst i Ćele kulu 150 din.
– Individualni troškovi

Prijave na:

E-mail: [email protected]
Telefon: 061/16-27-226
Adresa: Balkanska 18, lokal 99

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje ili do raspoloživosti mesta.  Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here