STARA PLANINA Midžor – Pešačka tura za 2400din

  Vrsta prevoza: Autobus
  Način plaćanja: Unapred

  Pešačka tura na jedan od najviših najviših vrhova Srbije – Midzor 2169 nvm

  Datum polaska : 4.6.2016.

  Stara planina spada u jednu od najlepših, a istovremeno neotkrivenih planina u Srbiji. Ovaj put penjemo se na njen najviši vrh – Midžor, koji postajano dominira na 2169 mnv i uživamo u veličanstvenim prizorima prirode kakav se može sresti samo na Staroj planini. Pripada visokoplaninskom sistemu Balkanskih planina koje se pružaju od Crnog mora na istoku do Vrške čuke na zapadu. Dužina ovog planinskog masiva iznosi 530 km. Zanimljivo je da se Midžor nalazi na samoj granici između Srbije i Bugarske.

  STARA PLANINA

  Program:

  Polazak iz Beograda u 6:30 od Hrama Sv Save. Planiran dolazak na Babin zub oko 10:30 i polazak na stazu. Staza je dugačka 16 km u oba pravca i spada u lakše. Vreme potrebno za obilazak staze 6h. Povratak u Beograd nakon završetka planinarske ture. Dolazak u Beograd oko ponoći.

  Potrebna oprema: ranac, 2l vode, rezervna odeća, dovoljno hrane za ceo dan, duboka cipela (poželjno da bude planinarska), tanka jakna, kačket, šešir ili neka druga zaštita od sunca.

  Za sva pitanja u vezi opreme i pešačenja pozovite 064-539-82-41 Marko

  U slučaju lošeg vremena ili nedovoljnog broja prijavljenih, tura se odlaže.

  Cena od 2.400 rsd obuhvata:

  – Prevoz Beograd – Babin Zub – Beograd
  – Usluge licenciranog planinarskog vodiča
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča
  – Organizaciju i vođenje ture

  Cena ne obuhvata:

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here