OROUNDO – Mobilna aplikacija za obilazak Beogradske tvrđave

  S ciljem obogaćivanja turističke ponude, JP „Beogradska tvrđava“ u svojoj ponudi imaće i novu mobilnu aplikaciju OROUNDO za obilazak kompleksa, kojom se individualnim posetiocima pruža mogućnost da se na najsavremeniji način (pomoću svojih mobilnih telefona) upoznaju sa istorijom i spomeničkim nasleđem Beogradske tvrđave i grada Beograda.

  Promotivna tura za predstavnike medija biće organizovana u sredu, 12. aprila 2017. godine u 12.00 časova (kod unutrašnje Stambol kapije). Nakon prezentacije, prošetaćemo do Muzičkog paviljona gde će biti organizovan koktel sa zakuskom.

  OROUNDO aplikacija - Beogradska tvrđava

  JP “Beogradska tvrđava” postalo je prvi zvanični srpski partner evropske mreže OROUNDO, koja nudi mobilne platforme za promociju kulturnog nasleđa.

  Osim tekstova, starih i novih fotografija Beogradske tvrđave, mobilna aplikacija upotpunjena je i audio vodičem. Opisano je ukupno 26 tačaka, a priča traje oko 60 minuta. Aplikacija će biti dostupna na šest jezika: srpski, engleski, francuski, nemački, španski i ruski.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here