Osvojite karte za mališane! Besplatne karte za Teatar 78

 Svake nedelje u saradnji sa pozorištem za decu Teatar 78 očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladi će specijalno deliti 5×2 karte za dve predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave:

ZEMLJA DEMBELIJA – subota 05.12. u 17h

ŠKOLA ZA KLOVNOVE – nedelja 06.12. u 12h

 

Teatar 78

Predstavu Zemlja Dembelija prate originalni songovi a mladi glumci animiraju mališane i vode ih na fantastično putovanje: Srećko Čarobnjaković, dečak iz Beograda, opsednut kompjuterskim igricama, brzom hranom i gaziranim sokovima, odlazi u Zemlju Dembeliju za koju je čuo da je jedino mesto na svetu gde ne mora da se radi. Tada počinje Srećkova avantura i uzbudljivo putovanje oko celog sveta…

Dramaturg i reditelj: Marija Puškarov

Uloge: Milan Pajić, Marija Puškarov, Vladimir Popović, Anđela Krvavac

 

 

 

 

Predstava „Škola za klovnove“ je interaktivna i nosi poruku da sujeta, ljubomora i mržnja ne nose ništa produktivno  i da se, uz malo dobre volje, sve to može lako prevazići.

Toto i Tati, dva neverovatna klovna, spretna, vešta i puna znanja o klovnovskim veštinama nikako ne mogu da pokažu svoje veštine jer se stalno svađaju i nerviraju jedan drugog. Uz pomoć publike oni uspevaju da izvedu svoj šou, uz niz dogodovština.

Režija: Fuad Tabučić

Igraju: Snežana Knežević, Fuad Tabučić i  Publika

Muzika: Stevan Milošević

Kostim i scenografija: Mirjana Minić

 

Svi ostali, ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here