Osvojite karte za mališane! Delimo karte za dve predstave u pozorištu za decu Teatar 78

  Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu. PortalMladi će specijalno ove nedelje deliti 5×2 karte za obe predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

  ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE – subota 10.10. u 17h

  PORODICA KREMENKO – nedelja 11.10. u 12h

  Predstava „Škola za male detektive” je edukativnog karaktera i interaktivna sa  publikom.  Mališani izlaze na scenu i glavnim akterima pomažu da savladaju sve izazove koje  pred njih postavlja učitelj.

  Glavni junaci ove predstave, Raša i Maša, pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, kada polažu ispite. Raša je marljivo radio cele godine i spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja se nije dovoljno trudila. Mališani će gledajući ovu predstavu saznati koja su pravila lepog ponašanja.

  Igraju: Marija Puškarov Popović, Lazar Dubovac, Tijana Višković, Tašana Đorđević
  Tekst i režija: Lazar Dubovac
  Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

  483122_skola-za-detektive_iff

  Porodica Kremenko” je priča o odrastanju, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, ali i priča o tome kako se čitavog života treba truditi i iznova osvajati srce drage osobe.

  Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod bake Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da  njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok” ples?  Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, da li možete da budete romantični i nakon dvadeset, trideset godina braka?  Sve ovo možete otkriti u najnovijoj avanturi porodice Kremenko: ljubavnim jadima malog Bam-bama.

  Tekst i režija: Lazar Dubovac
  Igraju:Mirka Vasiljević, Nemanja Janičić, Ammar Mešić, Anđela Popović.
  Scenografija: Tanja Žiropađa
  Kostim: Tatjana Cvjetković
  Muzika: Branko Kovačić
  Koreograf: Ivana Dubovac

  kremenko_1427816209_670x0

  Oni koji ne dobiju ulaznice za predstave, mogu ih kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

  DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  7 KOMENTARA

  1. Voleo bih da poklonim jednu od ovih predstava svojoj maloj ssestrici .Ona ih gleda od prve godine svog života i uživa u njima.

   Veliki pozdrav <3

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here