Osvojite karte za mališane! Teatar 78 i PortalMladi vas nagrađuju

Svake nedelje u saradnji sa pozorištem za decu Teatar 78 očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu. Delimo 5 x 2 ulaznice za dve predstave na našoj Facebook stranici.  Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu Teatar 78 očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave:

ČAROLIJA NA KRAJU PREDSTAVE – subota 27.02. u 17h

ŠTRUMFOVI I MAJKA PRIRODAnedelja 28.02. u 12h

carolija

ČAROLIJA NA KRAJU PREDSTAVEje samo za hrabre, izdržljive, strpljive…Čarolija stiže, ali tek na kraju predstave. Pa ko izdrži – nek posle priča i prepričava…

Prodavac prodaje predstavu, ali cena je previsoka, pa devojčica pravu svoju predstavu i naravno svoju čaroliju. U tome joj pomažu princ i mali drugari. Predstava je ispunjena muzikom i komičnim situacijama, ali sadrži i važnu poruku za sve mališane. Šta je to – saznaćete kada pogledate predstavu…

ULOGE: Devojčica, Princ, Prodavac svaštarija, Dvorska luda, Princeza

TEKST I REŽIJA: Darko Pavlović

MUZIKA – ARANŽMAN: Darko Pavlović

SCENOGRAFIJA I KOSTIMI: Ana Pavlović

GLUMCI: Ana Pavlović, Miloš Milinković, Darko Pavlović, Ivana Todorović

strumfovi1

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki prolećni bal, Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno „štrumfuju“ u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan kako da uništi štrumfove. Oteo je Majku prirodu i začarao Štrumfetu da otme od Majke prirode knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć začarane Štrumfete i knjige za upravljanje vremenom želi da dođe do Štrumfova. Štrumfovi su u problemu, ali zajedničkim snagama, udruženi uspevaju da omekšaju srce začaranoj, razmaženoj Štrumfeti pomogavši joj u nevolji.
Štrumfeta ponovo uči o prijateljstvu i dobroti i koliko je lepo deliti i dobro i loše sa prijateljima, takođe spoznaje veliku radost koja dolazi kroz pomoć najbližima. Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspevaju da oslobode Majku prirodu i da strašnog Gargamela preobrate u Dobricu Gargamela koji na kraju pomaže Štrumfovima u pripremama za prolećni bal.

Izvođenje traje 45-50 minuta. Predstava je izvođena preko 500 puta u gradovima širom Srbije.

ULOGE: Tatjana Milanov, Nikola Simić, Nikola Marković

TEKST I REŽIJA:
Tatjana Milanov i Nikola Marković

KOSTIM I MASKE:
Ana Stojanović

SCENOGRAFIJA: Tatjana Milanov i Tanja Žiporađa

TON: Slobodan Čerevicki

Svi ostali, mogu kupiti ulaznice za predstave u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

Više informacija na Teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here