OTVARA SE KLIZALIŠTE NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA!

Na veliku radost najmlađih sugrađana i posetilaca glavnog grada, u sklopu novogodišnje gradske manifestacije BEOGRADSKA ZIMA, danas počinje sa radom klizalište na Trgu Nikole Pašića, koje će biti na raspolaganju sve do 29. februara 2016.

Zamenik gradonačelnika Beograda, Andreja Mladenović, svečano će otvoriti klizalište u 17 časova. Na svečanom otvaranju nastupiće i klizački klubovi „Olimpik”, „Helena Pajović” i „Pionir”.

Svakog vikenda od 26. decembra do 29. februara posetioci klizališta će moći da uživaju u raznovrsnim programima kao što su: takmičenja malih hokejaša, dečije predstave na ledu, besplatna škola klizanja, božićni maskenbal na ledu. Programe na klizalištu organizuje Centar beogradskih festivala − CEBEF, uz pokroviteljstvo Grada Beograda.

Klizalište će raditi svakoga dana od 10.00 do 22.00, osim u periodu praznika.

Korišćenje klizališta se neće naplaćivati, a cena iznajmljivanja klizaljki je 100 dinara po paru.

BESPLATNA ŠKOLA KLIZANJA ZA DECU DO 15 GODINA

Na klizalištu na Trgu Nikole Pašića biće organizovana svakog vikenda od 16 do 17 časova besplatna škola klizanja je za decu do 15 godina. Formiraće se dve grupe od po 15 dece. Školu klizanja vode licencirani instruktori klizanja. Svi zainteresovani za besplatnu školu klizanja mogu se prijaviti na klizalištu na Trgu Nikole Pašića od 22. do 26. decembra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here