Otvara se prva škola muzičkog teatra Bulevar 77

  U Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić‟ od marta počinje sa radom prva škola muzičkog teatra. 

  untitled

  „Bulevar 77“. „Bulevar 77“ je jedina škola ove vrste u Srbiji, koja mladim talentima svojim edukativno –  pedagoškim programom prilagođenim za formu mjuzikla, pruža mogućnost sticanja praktičnih znanja, veština i usavršavanja u tri oblasti izvođačkih umetnosti – glume, pevanja i igre.

  U saradnji i sa iskusnim pedagozima i izvođačima mjuzikla u Srbiji, među kojima su Dara Džokić, Svetislav Goncić, Bojana Stefanović, Nebojša Gromilić, Ivan Ilić i mnogi drugi. Ova škola ima za cilj da kroz edukativnu platformu muzičkog teatra omogući treninge i radionice za decu i omladinu.

  Program svake grupe osmišljen je da kroz kreativno-edukativni proces dovede do završne pozorišne produkcije – javnog nastupa i prezentacije za publiku. Polaznici će imati priliku da svakog meseca pokažu na sceni šta znaju i šta su naučili.

  Više informacija o samoj školi i predavačima možete pronaći na sajtu UK Vuk i na Fejsbuk stranici Bulevar 77.  

  U saradnji sa Portalom Mladi, Bulevar 77 nudi besplatnu nastavu tokom marta. Pošaljite nam fotografiju sa scenskom šminkom, kostimom, maskom ili u nekom okruženju koje vas pokreće i podseća na atmosferu mjuzikla, a 5 najkreativnijih rešenja osvajaju besplatno pohađanje časova tokom marta.

  Fotografije šaljite na mail [email protected], u subjectu obavezno naglasiti Konkurs za školu mjuzikla. Svoja rešenja možete slati do ponedeljka 29. februara.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here