Otvaranje sezone na Adi uz besplatan koncert Kikija i Pilota

  Početak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop rock sastava „Kiki i Piloti“. Popularno Beogradsko more je omiljeno mesto Beograđana i njihovih gostiju u toku leta, kada je Ada najbolje mesto za beg od gradskih gužvi i vrućina.

  besplatan koncert

  Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i Pilota, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama”, poručuje Žarko Šormaz, direktor JP Ada Ciganlija, dodajući da su kao i svih prethodnih godina, nadležne službe JP “Ada Ciganlija” u potpunosti spremne za predstojeću sezonu.

  Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i dva ipo sata nezaboravne svirke, a frontmen benda Kiki Lesendrić otkriva da će prvi put u životu svirati koncert na Adi.

  “Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se doselio u zimu 1968. Moja prva bekstva sa časova iz Osnovne škole Filip Kljajić Fića” bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko Piloti postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. Piloti na Adi”, kaže poznati roker.

  Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.

  Uz ovakav program Ada će ovog leta biti centar zabave u gradu.           

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here