Otvoren konkurs za praktikanta u V+O Communication

V+O Communication PRAKSA

Ako si student završne godine fakulteta i želiš da stekneš znanja i veštine iz oblasti komunikacija, odnosa sa medijima i javnošću,zanima te digitalni svet oko tebe, a smatraš za sebe da si uporan/a, vredan/a i kreativan/a, onda imamo mesto za tebe u našem timu.

V+O Communication

Pošalji svoj CV na [email protected] , a uz njega nam dostavi i kratko propratno pismo gde ćeš navesti zašto želiš da nam se pridružiš. Praksa će biti organizovana u trajanju od 3 meseca i za to vreme bićeš u prilicida prođeš kroz sve čime se mi bavimo i da stekneš sva potrebna iskustva u komunikaciji sa ljudima i medijima, za rad na projektima i dešavanjima, ali i primeni digitalnih rešenja u marketingu.

Čekamo te. Prijavi se. Budi deo V+O team-a!

V+O Communication je vodeća konsultantska kuća u oblasti komunikacija u Jugoistočnoj Evropi sa kancelarijama u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Albaniji i Kipru. Mi smo regionalni partneri i konsultanti brojnih korporacija, vlada, institucija, organizacija i njihovih lidera. Sa više od 150 obučenih internacionalnih eksperata u oblasti komunikacija, timom direktora sa bogatim poslovnim iskustvom, snažnim odnosima sa medijima i drugim donosiocima odluka, obezbeđujemo strateški pristup, proaktivno savetovanje, profesionalne odnose sa klijentima i brzo reagovanje. V+O Communication pokriva čitav spektar najrazličitijih usluga iz oblasti konsaltinga i komunikacija, pružajući usluge za više od 120 vodećih multinacionalnih i lokalnih kompanija, na tržištu od 60 miliona ljudi u regionu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here