Otvorene prijave za Studentski privredni forum 2017

  Treći Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) održaće se 9. i 10. marta 2017. godine u Privrednoj komori Srbije – Resavska 13-15. 

  Teme o kojima ćemo na ovogodišnjem Forumu govoriti su: Omladinsko preduzetništvo i pokretanje startapa, potencijal društvenih mreža za razvoj biznisa, privreda iz ugla velike kompanije, mogućnosti za pronalaženje praksi u kompanijama i mnoge druge. Takođe, na ovogodišnjem Forumu akcenat će biti na radionicama liderstva, kvalitetnog upravljanja vremenom i neverbalne komunikacije koje će pomoći učesnicima da usavrše ove veštine.

  Kotizacija za učešće na Forumu iznosi 2.000 dinara.

  Studentski privredni forum 2017

  Za dosadašnje učesnike – alumniste Studentskog privrednog foruma i ostalih naših projekata obezbedili smo popust od 25% na cenu kotizacije (1500 umesto 2000 dinara).

  U troškove kotizacije za učešće na Forumu uračunati su:

  •Promotivni materijali za učesnike Foruma;
  •Troškovi hrane i pića za učesnike Foruma;
  •Troškovi koktela zatvaranja za učesnike foruma;
  •Troškovi izrade elektronske baze kontakata državnih institucija i privrednika za svakog učesnika;
  •Troškovi izrade sertifikata za učesnike Foruma

  U roku od 24h od trenutka popunjavanja prijavnog formulara dobićete mail sa detaljima oko uplate kotizacije za učešće na Forumu.

  Prijave možete popunitiOVDE

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here